Šokové zchlazovače a zmrazovače

Abychom omezily množení bakterií, musíme uchovávat potraviny v teplotě pod 3°C

 

Teplota musí být co nejrychleji snížena pod hranici 3°C, aby byl zastaven růst bakteriálních kultur

 

 

 

Pro všechny typy BC společné:

 

Typ

BC - 50

Příkon

0,87 kW

Napětí

230 V / 50 Hz

Popis

hmotnost zchlazovaných potravin 12 kg, zamražovaných potravin 12 kg, kapacita 3x GN 1/1 65 mm, objem vnitřního prostoru 0,08 m3, sonda pro teplotu jádra

Hmotnost

102 kg

Rozměry v mm

760*790*806

Cena bez DPH

99.990,-Kč

 

 

Typ

BC - 60

Příkon

1,07 kW

Napětí

230 V / 50 Hz

Popis

hmotnost zchlazovaných potravin 20 kg, zamražovaných potravin 12 kg, kapacita 5x GN 1/1 65 mm, objem vnitřního prostoru 0,1 m3, sonda pro teplotu jádra

Hmotnost

117 kg

Rozměry v mm

760*790*872

Cena bez DPH

122.990,-Kč

 

 

Typ

BC - 100

Příkon

2,5 kW

Napětí

230 V / 50 Hz

Popis

hmotnost zchlazovaných potravin 40 kg, zamražovaných potravin 25 kg, kapacita 10x GN 1/1 65 mm, objem vnitřního prostoru 0,21 m3, sonda pro teplotu jádra

Hmotnost

170 kg

Rozměry v mm

760*790*1584

Cena bez DPH

209.990,-Kč

 

 

Typ

BC - 200

Příkon

3,8 kW

Napětí

400 V / 50 Hz

Popis

hmotnost zchlazovaných potravin 65 kg, zamražovaných potravin 50 kg, kapacita 15x GN 1/1 65 mm, objem vnitřního prostoru 0,3 m3, sonda pro teplotu jádra

Hmotnost

210 kg

Rozměry v mm

760*790*1988

Cena bez DPH

276.990,-Kč

 

 

 

Šokový zchlazovač a zmrazovač

  • Smíšené modely: regulují teplotu z +70°C na +3°C(šokové zchlazení) nebo +20°C na -18°C(šokové zmrazení). V obou režimech lze nastavit 2 typy šokového snížení teploty:-Cyklus intenzivní: pro potraviny o tloušťce nad 2 cm a velmi husté, kompaktní. -Cyklus mírný: pro potraviny o síle menší než 2 cm a méně husté. Proces probíhá ve 2 fázích, zabraňuje tvorbě námrazy.

  • Doba trvání: šokové zchlazení 90 min, šokové zmrazení 240 min

  • Elektronický časovač a teplotní sonda. Řízení cyklů časem nebo prostřednictvím teploty, kterou snímá sonda umístěná do jádra úpokrmu.

  • Alarm ukončení cyklu. Po ukončení cyklu slouží jako skladovací skříň, udržuje teplotu +2°C až +4°C (chlazení) nebo -18°C (mražení)

  • 60 mm široká polyurethanová izolace s hustotou 40 kg/m3, bez CFC

  • Vyjímatelný ventilovaný vzduchotěsný kompresor, chladící směs R-404A, bez CFC

  • Ventikátor chlazení, měděný trubkový výparník s hliníkovým žebrováním, automatické odpařování vody během odmrazování

  • Vyroben z nerezové oceli AISI-304 (18/10)

  • Automatické zavírání dveří

  • Vodící lišty pro GN a cukrářské plechy (600*400 mm

Model Kapacita GN Produkce (*) Napětí - příkon Rozměry mm Cena bez DPH
1/1 2/1 60x40 Zchlaz. Zmraz.
ATM-051 5 - 5 15 10 230V 1+N-700W 785*815*900 130.700,-
ATM-101 10 - 10 30 20 230V 1+N-1.200W 785*815*1400 159.000,-

(*) Produkce je vyjádřena v kg potraviny za cyklus