MYCÍ ZAŘÍZENÍ
Snadno nastavitelné dávkování prostředků
Stabilní ovládací displej vhodný do kuchyňského provozu
Splnění předpisů HACCP - zobrazení teplot, termostop pro splnění požadované teploty oplachování přes 80°C
Možnost kontroly provozních údajů: provozní hodiny, počet mycích cyklů, spotřeba vody
Automatické rozpoznávání chyb a hlášení poruch
Myčka skla GS 202 |
|
|
|
|
|
Myčka skla GS 215 |
|
|
|
|
|
GS 200 Cool - studené sklenice se zárukou hygieny
- typ GS 202 a GS 215 rozšířen o systém COOL
hygienicky čisté a dokonale vychlazené přímo z myčky
provedení Cool myčky GS 200 sklenice natolik zchladí, že teplota piva zůstane vždy pod maximálním limitem 5,8°C (při teplotě přívodní vody 18;C a teplotě točeného piva 4°C)
úspora místa - může se zcela vypustit zchlazování sklenic po vyjmutí z myčky
pružná volba teploty - teplotu oplachování studenou nebo horkou lze kdykoliv zvýšit na 65°C
vedlejší efekt - při chladném oplachování sklenic mizí vlhká teplá pára
Myčka nádobí GS 302 |
|
|
|
|
|
Myčka nádobí GS 315 |
|
|
|
|
|
Myčka nádobí průchozí GS 501 |
|
|
Myčka nádobí průchozí GS 502 |
|
|
Myčka nádobí průchozí GS 515 |
|
|
Mycí stroj s automatickým posuvem košů WKT 1000 a WKT 1200 |
|
|
Tunelové myčky |
|||
Inovovaná koncepce myček - pomocí odborné konzultace je možné sestavit moduly tak, aby vyhovovaly Vašim individuálním požadavkům a potřebám
|
|||
MTF - pásová myčka | MTR - myčka s automatickým posuvem košů | ||
Optimální oblast využití |
menzy, nemocnice, větší kantýny, ústavy s pečovatelskou službou | středně velké hotely, restaurace, motely, závodní jídelny, ústavy s pečovatelskou službou | |
Frekvence mytí nádobí |
průběžně | nepravidelně - nárazově | |
Doba mytí |
pevně definovaná | variabilní | |
Druh nádobí |
jednotné | nejednotné - více druhů | |
Způsob mytí |
talíře, podnosy, tablety, termoporty, nádoby - volně na dopravní pás; sklenice, příbory, drobné nádobí - do košů | všechno nádobí třídit do příslušných košů | |
Obsluha |
minimálně 2 osoby | minimálně 1 osoba | |
Organizace |
pevně stanovený, rovný vstup i výstup | variabilní / přizpůsobivý vstup i výstup (možné i se zatáčkou) | |
Příprava před mytím |
zpravidla pouze odstranění zbytků jídla (bez ručního předmytí) | zpravidla odstranění zbytků jídla i předsprchování | |
rohový vstup 90° |
- | možný | |
výstupní zatáčka 90° |
- | možná | |
výstupní zatíčka 180° |
- | možná | |
třídění nádobí |
po odběru, tříděním na stohovací, příp. zásobovací vozík apod. | před zakládáním, tříděním do košů | |
Myčka MTF |
Myčka MTR |
Na žádost firmy Winterhalter neuvádíme ceny. Informace získáte na našem KONTAKTU