KONVEKTOMATY

FAGOR

retigo

Technické parametry a ceny - staré modely do 2009 zde

NOVÉ modely 2009 zde

Technické parametry a ceny - zde

UKONČENÍ VÝROBY modelu 2003

Nové modely pro vás připravujeme

 
RM LOTUS
 

Technické parametry a ceny - zde

Technické parametry a ceny - zde

DOPRODEJ ZA SUPER CENY

SLEVY 30%

 
 

 
 

MINIkonvektomat

Technické parametry a ceny - zde

 

 

 

ÚSPORA ENERGIE

Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, lepší předání tepla do potravin cirkulací vzduchu je potřeba pouze polovina energie

ÚSPORA MASA

Oproti tradičním statickým troubám se ztrátou váhy v rozmezí 30 - 40 %, se u parních konvektomatů pohybuje ztráta při šetrné tepelné úpravě do 20 %

ÚSPORA VAŘENÍM V PÁŘE

Vařením ve vodě se rozvaří a vyplaví 10 - 20 % váhy potravin. Parní konvektomat nevykazuje žádnou ztrátu vařením

ÚSPORA TUKU

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku

ÚSPORA VODY

Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu, v porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná

ÚSPORA PROSTORU

Parní konvektomat zabírá v kuchyni cca 1 m2 a nahrazuje hned několik technologických zařízení

ÚSPORA PRÁCE A ČASU

Se změnou organizace práce s parními konvektomaty tak šetříte svůj čas